Om Oss

Om Oss

SEHED Byggmästargruppen AB

SEHED Byggmästargruppen bildades 2009 och har sedan dess utvecklats till en expansiv koncern verksam inom bygg, stambyten, plåt och fasadarbeten med drygt 500 anställda. Bolagsgruppen består av flera verksamheter som har två saker gemensamt, dels är vi specialister inom våra respektive delar av byggsektorn, dels älskar vi det vi gör. Med starka byggmästartraditioner och en erfaren kår av yrkesarbetare från Sundsvall till Jönköping, erbjuder vi en heltäckande service inom ROT- och nyproduktionssektorn.

Om Koncernen

Vi är en väletablerad koncern inom byggbranschen och bedriver projekt från Jönköping i söder till Sundsvall i norr. Våra kunder återfinns bland allmännyttiga och privata bostadsföretag, bostadsrättsföreningar samt inom offentlig miljö såsom skola, vård och förvaltning. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och att möta våra kunders behov och önskemål på bästa sätt.

Vår företagsgrupp har över 50 års erfarenhet inom fastighetsrenovering, förnyelse och reparationer av utsidan av fastigheter. Vi utför alla typer av utvändiga arbeten och kan ta på oss helhetskonceptet för fasadrenoveringar, balkongarbeten, fönsterrenoveringar och -byten, målning, isolering och takrenovering. Oavsett om det handlar om nyproduktions- eller ROT-arbeten, är vi redo att ta itu med det.

Vi erbjuder heltäckande fasadlösningar för alla typer av fastigheter. Detta kräver att medarbetarna har gedigen yrkeskompetens och att vi ställer extra höga krav på våra leverantörer och underentreprenörer. Lika höga krav ställer vi på det material och de produkter vi använder, de ska vara av hög kvalitet och ha lång hållbarhet.

SEHED Byggmästargruppen AB  är medlemmar i Stockholms Byggmästareförening, Byggföretagen, Svenska Målarförbundet och Mur & Putsföretagen (f.d. SPEF). Därigenom är vi också SPEF-certifierad fasadentreprenör. Vi är också certifierade Weber Fasadentreprenörer och anslutna till ID06. Dessutom är vi certifierade enligt BF9K. BF9K är ett lednings- och produkt­certifierings­system som ställer krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö, direkt anpassat för företag i byggbranschen.

Kontakta oss idag för att få en offert och låt oss hjälpa dig att göra ert projekt till verklighet

Nyheter inom koncernen

  • All Post
  • Uncategorized
402 nya badrum i norra Stockholm

Brf Lofoten i Husby är med sina 402 badrum ett stort flerårigt stambytesprojekt vilket ställer extra krav på genomförandet. ”Tiden i varje lägenhet är en kritisk faktor så det blev naturligt att välja en luftad konstruktionslösning och en entreprenör som kan metoden”, säger Pär Jangholt, projektledare på HSB Strategisk Förvaltning…

Nybyggnadsprojekt i Jakobsberg

Jakobsberg kv 1 på Tornervägen i Järfälla kommun är ett av Riksbyggens pågående nybyggnadsprojekt med sammanlagt 224 nya lägenheter. Byggmästargruppen genomför projektet som ska vara klart redan i november i år. Riksbyggen är en av Sveriges främsta bostadsutvecklare med många parallella nybyggnadsprojekt i hela landet. Under 2019 beviljades den ekonomiska…

Renoveringsprojekt från Stockholmshem

Kv Myrstacken 32 är det senaste i en rad renoveringsprojekt från Stockholmshem. Fastigheten ligger intill nya Hagastaden i Stockholm och omfattar 97 lägenheter som nu ska genomgå stambyte samt badrums- och köksrenovering signerade Byggmästargruppen. Stockholmshem är med 60 000 hyresgäster ett av Stockholms, men även Sveriges, största bostadsföretag. Företaget arbetar…