ROT-Bostad

ROT-Bostad

Vi på ROT Bostad är specialiserade på att byta ut och renovera rör i flerbostadshus både inomhus och utomhus. Vi samarbetar med ett brett nätverk av företag och leverantörer för att ta oss an större renoveringsprojekt som inkluderar tak, fasader, balkonger och om- eller tillbyggnader. Vi har stor erfarenhet av att renovera historiska byggnader och har framgångsrikt genomfört renoveringsprojekt på både blå- och grönklassade byggnader de senaste åren.

Inom Sverige är vi marknadsledande på att byta ut rör i flerbostadshus, med en produktionshastighet på ungefär 2000 lägenheter per år. De flesta av dessa projekt utförs med hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare kvar i lägenheterna under renoveringen.

Vi har byggt upp en unik kunskapsbank för hela processen från projektplanering till slutbesiktning, med fokus på miljövänliga och hållbara lösningar. Vi kan även hjälpa till med att hitta nya ytor för att skapa fler lägenheter, vilket kallas ”lägenhetsförtätning”. Detta kan göras genom att flytta förråd och tvättstugor eller genom att omforma större lägenheter till flera mindre.

Vi har specialkunskaper inom energieffektivisering, såsom fönsterbyte, elektricitet, ventilation, takbyte, isolering, bergvärme, hissteknik och vitvaror. Vi kan även installera solcellsteknik med hjälp av våra utvalda leverantörer. Vårt mål är alltid att leverera en slutprodukt som ger byggnaden nytt liv under de kommande åren.

Vi arbetar med allmännyttiga och privata bostadsföretag och bostadsrättsföreningar och är gärna med från tidiga skeden i projektet där vi kan bidra med vår erfarenhet och kompetens för att hitta den bästa lösningen för fastigheten. Vi genomför gärna projekt i samverkan (partnering).

Byggmästargruppen Stockholm BMG AB, ROT Bostad, är certifierat enligt BKMA och är medlem i Byggföretagen och Stockholms Byggmästarförening. Vi upprätthåller också kreditbetyget AAA. Vi välkomnar din förfrågan eller om du vill prata med någon av våra kontaktpersoner direkt.

Kontakta oss för mer information

Nyheter inom koncernen

  • All Post
  • Uncategorized
402 nya badrum i norra Stockholm

Brf Lofoten i Husby är med sina 402 badrum ett stort flerårigt stambytesprojekt vilket ställer extra krav på genomförandet. ”Tiden i varje lägenhet är en kritisk faktor så det blev naturligt att välja en luftad konstruktionslösning och en entreprenör som kan metoden”, säger Pär Jangholt, projektledare på HSB Strategisk Förvaltning…

Nybyggnadsprojekt i Jakobsberg

Jakobsberg kv 1 på Tornervägen i Järfälla kommun är ett av Riksbyggens pågående nybyggnadsprojekt med sammanlagt 224 nya lägenheter. Byggmästargruppen genomför projektet som ska vara klart redan i november i år. Riksbyggen är en av Sveriges främsta bostadsutvecklare med många parallella nybyggnadsprojekt i hela landet. Under 2019 beviljades den ekonomiska…

Renoveringsprojekt från Stockholmshem

Kv Myrstacken 32 är det senaste i en rad renoveringsprojekt från Stockholmshem. Fastigheten ligger intill nya Hagastaden i Stockholm och omfattar 97 lägenheter som nu ska genomgå stambyte samt badrums- och köksrenovering signerade Byggmästargruppen. Stockholmshem är med 60 000 hyresgäster ett av Stockholms, men även Sveriges, största bostadsföretag. Företaget arbetar…